Χορηγοί 2012-2013

Επόμενος Αγώνας

 

 

Νίκη για τον Βρασίδα του μέλλοντος...

Με το καλό του, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και ανανεωμένο αγωνιστικό του πρόσωπο παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα ο Βρασίδας Βρασνών στο γήπεδο μας με αντίπαλο τον Αετό Άνω Σταυρού, όπου και επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1.

Συνηθίζεται πριν κυκλοφορήσουν οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες να κυκλοφορούν τα λεγόμενα trailer με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θεατή και να τον προϊδεάσουν για αυτό που θα παρακολουθήσει αργότερα στην μεγάλη οθόνη. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Νέων Βρασνών είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τον Βρασίδα του μέλλοντος. Οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα σε όλους μας ήταν θετικές και ευχόμαστε η φουρνιά των νέων αυτών ποδοσφαιριστών που έκαναν σήμερα πρεμιέρα να οδηγήσουν αυτή τον Βρασίδα καποια στιμή να διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο και όχι χρυσό...βατόμουρο! 

Η ομάδα μας κατέβηκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσει τον Αετό Άνω Σταυρού έχοντας στην βασική σύνθεση της πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Παίδων! Οι 15χρονοι, Κυπαρίσσης Γιάννης που υπερασπίστηκε την εστία μας, Αμανετίδης Ραφαήλ στο κέντρο της άμυνας, Γουτας Αντώνης στο αριστερό άκρο της άμυνας, Γούτας Πάρης ως αριστερός χαφ και ο πιο "έμπειρος'' αυτών Τερζής Στέργιος, αγωνίστηκαν ως...άνδρες και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να ελέγχει απόλυτα τον χώρο του κέντρου και να κυκλοφορεί την μπάλα σωστά δίχως όμως να απειλεί ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή ευκαιρία θα δημιουργηθεί στο 15ο λεπτό με τά δύο ξαδέρφια, Αντώνη και Πάρη Γούτα να συνδιάζονται άψογα από τα αριστερά, τον πρώτο να βγάζει σέντρα ακριβίας στο πρώτο δοκάρι για το κεφάλι του Αντώνη Χαλκιά που όμως θα σημαδέψει πάνω από την εστία. Στο 20ο λεπτό η ομάδα μας θα κερδίσει φάουλ στο χώρο του κέντρου το οποίο θα εκτελέσει άψογα ο Ντίνος Κυπαρίσσης για το κεφάλι του Αντώνη Χαλκιά. Ο τελευταίος θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά, η οποία όμως θα αποκρουστεί προσωρινά από τον αντίπαλο γκολκίπερ, με τον Πάρη Γούτα όμως να παρακολουθεί την φάση από κοντά και με ψύχραιμο πλασέ να σημειώνει στο ντεπούτο του το πρώτο γκολ για την ομάδα μας και τον ίδιο. Δύο λεπτά αργότερα ο Στέργιος Τερζής θα είναι αυτός που θα βρεθεί σε απόσταση βολής, με το πλασέ του όμως να απομακρύνεται με υπερένταση απο τον αντίπαλο αμυντικο την τελευταία στιγμή πριν περάσει την γραμμή του γκολ. Η αντίδραση για τους αντιπάλους μας θα έρθει στο 25ο λεπτό όταν και σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι μας! Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα μας θα παρει καθαρό προβάδισμα όταν ο Αντώνης Χαλκιάς θα βρεθεί στην μικρή περιοχή και με διπλή προσπάθεια θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο, με τον Αντώνη Χαλκιά δηλαδή να βρίσκεται απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με εύστοχο πλασέ να γράφει το 3-0. Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι από το σημείο εκείνο και μετά άνοιξε πολύ, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη και στις δύο εστίες. Στο 50ο και 55ο λεπτό ο τερματοφύλακας μας Γιάννης Κυπαρίσσης θα κάνει δύο πολύ σημαντικές αποκρούσεις, με τον αντίπαλο επιθετικό Θανάση Παπαθανασίου να το συγχαίρει μάλιστα για την δεύτερη, στην fair play κίνηση του αγώνα. Πέντε λεπτά αργότερα πάντως ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα νικήσει τον τερματοφύλακα μας και θα γράψει το 3 - 1. Η ομάδα μας στην συνέχεια θα χάσει μοναδικές ευκαιρίες να πετύχει και νέο γκολ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει εκπληκτικά δύο φορές τις κεφαλιές του Αντώνη Πασαλή και μία φορά τον κεραυνό του Ντίνου Κυπαρίσση έξω από την περιοχή. Στο 85ο λεπτό ο Αετός θα έχει και νέο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 90ο λεπτό όπου ο Αντώνης Χαλκιάς πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο για την ομάδα και τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του αγώνα.

Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στην κυκλοφορία όσο και στην δημιουργία φάσεων. Οι καλές εντός έδρας εμφανίσεις συνεχίστηκαν και σήμερα με την ομάδα να πληρώνει, όπως όλα δείχνουν, τις απογοητευτικές εκτός έδρας εμφανίσεις της που την κρατούν εκτός play off. Για τους νεαρούς ποδοσφαισριστές μας τα είπαμε παραπάνω και σίγουρα θα έχουμε να πούμε και περισσότερα στο μέλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι αυτά τα παιδιά να στηριχθούν από όλους μας όχι μόνο στα επιτυχή αποτελέσματα, όπως το σημερινό, αλλά και στα δύσκολα. Τα ίδια τα παιδιά πάντως πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, να ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους και όταν τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε παλιούς και νέους που αγωνίστηκαν σήμερα  για την σημερινή εμφάνιση και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αετού στον αγώνα που δίνει φέτος και ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολος είναι, όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και διοικητικά. 

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

Ομάδα ΒΑ
ΑΕ Αγίου Γεωργίου 61
Μ. Αλέξ. Νέας Απολλωνίας 60
ΠΑΟΚ Σταυρού 60
Εθνικός Σοχού 54
ΑΣ Βασιλούδι 53
Ελλήσποντος Μαδύτου 51
ΠΑΟΚ Ανοιξιάς 50
Απόλλων Ζαγκλιβερίου 48
Βρασίδας Βρασνών 40
Δάφνη Ευαγγελισμού 36
Αετός Άνω Σταυρού 28
Διγενής Κρυονερίου 26
Φοίνικας Σχολαρίου 23
ΑΣ Αρέθουσας 12
Φλόγα Λαγκαδικίων -2