Χορηγοί 2012-2013

Επόμενος Αγώνας

 

 

Σκωτσέζικο ντουζ στο Κρυονέρι...

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Βρασίδας Βρασνών στο Κρυονέρι από τον τοπικό Διγενή, φανερώνοντας και πάλι το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε και σε αυτό το παιχνίδι με αρκετές ελλείψεις, δόθηκε όμως η ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία αγωνιζόμενοι ως βασικοί. Σήμερα ήταν η σειρά του Αντώνη Γούτα να πλαισιώσει τους πιο "έμπειρους", Στέργιο Τερζή και Χρήστο Μπαρμακτσίδη στην βασική ενδεκάδα και που μαζί με τον Παναγιώτη Κεφαλά, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Κρυονερίου να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να προσπαθεί να πιέσει την άμυνα μας. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία θα σημειωθεί στο 15ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα μας Χρήστο Μπαρμακτσίδη να αντιδρά εξαιρετικά στην καρφωτή κεφαλιά που θα πιάσει ο αντίπαλος επιθετικός μέσα από την μικρή περιοχή, και να την στέλνει με τα ακροδάχτυλα στο κάθετο του δοκάρι για να απομακρυνθεί στην συνέχεια από την άμυνα μας. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας θα σημειωθεί στο 20ο λεπτό, με τον Μπάμπη Παπαθανασίου να επιχειρεί σέντρα σουτ αλλά με την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η συνέχεια ανήκε και πάλι στο Κρυονέρι, το οποίο στο 33ο λεπτό θα προηγηθεί με 1-0 και αφού προηγουμένως η άμυνα μας θα προβεί σε διαδοχικά λάθη. Το φτηνό αυτό γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας δεν φάνηκε να ξυπνά τους ποδοσφαιριστές μας αφού μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν θα καταφέρουν τίποτα περισσότερο από μια φλύαρη υπεροχή στον χώρο του κέντρου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Κρυονερίου να έχει ως βασικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει στην κόντρα, θεωρώντας ότι η ομάδα μας θα πιέσει περισσότερο για να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Αυτή η πίεση δεν έκανε την εμφάνιση της σε κανένα σημείο του αγώνα, με τις αξιόλογες φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και για τις δύο ομάδες. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα μας σημειώθηκε στο 65ο λεπτό, όταν και οι ποδοσφαιριστές μας θα συνεργαστούν σωστά για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Πλουμούδη να σεντράρει παράλληλα προς το τέρμα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά τους Μπάμπη Παπαθανασίου και Παντελή Ι ωαννίδη να μην προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Αντίστοιχα η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους αντιπάλους μας θα σημειωθεί στο 80ο λεπτό, όταν σε μακρινό σουτ αντίπλαου ποδοσφαιριστή η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι μας και στην επαναφορά θα φτάσει και πάλι σε πόδια αντιπάλου, με τον τερματοφύλακα μας όμως να τον σταματά πέφτοντας σωστά στην γωνία του. Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν θα παιχτεί και πολύ ποδόσφαιρο λόγω των καθιερωμένων κραμπών με την ομάδα του Κρυονερίου να φτάνει δίκαια στην νίκη.

Στο σημερινό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα η οποία είχε μεγαλύτερο κίνητρο και μεγαλύτερη θέληση για την νίκη. Το κίνητρο της αποφυγής των play out για τους ποδοσφαιριστές του Κρυονερίου προφανώς ήταν μεγαλύτερο από το κίνητρο των ποδοσφαιριστών μας για την είσοδο στα play off. Αυτό φάνηκε από το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές των αντιπάλων καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα και από τον αλλαζονικό τρόπο που αντιμετώπισαν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, στο τέλος κέρδισε αυτός που κατέβηκε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί πραγματικά. Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα όταν αγωνίζεται εντός έδρας, με αυτή που παρουσιάζει όταν αγωνίζεται εκτός, έχει τέτοια απόσταση που πραγματικά νομίζεις ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες. Αν η ομάδα θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει σοβαρούς στόχους αυτό πρέπει να αλλάξει και να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Το μοναδικό κέρδος που κρατάει η ομάδα από το σημερινό παιχνίδι είναι η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι και διασώθηκαν αγωνιστικά από την σημερινή κάκιστη εμφάνιση. Να ευχαριστήσουμε τέλος την διοίκηση του Κρυονερίου για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

Ομάδα ΒΑ
ΑΕ Αγίου Γεωργίου 61
Μ. Αλέξ. Νέας Απολλωνίας 60
ΠΑΟΚ Σταυρού 60
Εθνικός Σοχού 54
ΑΣ Βασιλούδι 53
Ελλήσποντος Μαδύτου 51
ΠΑΟΚ Ανοιξιάς 50
Απόλλων Ζαγκλιβερίου 48
Βρασίδας Βρασνών 40
Δάφνη Ευαγγελισμού 36
Αετός Άνω Σταυρού 28
Διγενής Κρυονερίου 26
Φοίνικας Σχολαρίου 23
ΑΣ Αρέθουσας 12
Φλόγα Λαγκαδικίων -2